Folk Konijnen – Borduurpatroon – DOWNLOAD

7,50

* Let op: Dit is een downloadbaar borduurpatroon. Je krijgt geen fysiek product toegestuurd, enkel digitale files! *


In de digitale borduurpatronen van Stitchophelia wordt je doorheen een volledig borduurproject geloodst, maar maak je gebruik van je eigen borduurmaterialen.

Dit patroon is ontworpen voor een borduurring van 15 cm. Bij dit folk borduurpatroon kan je ervoor kiezen om alles in één kleur te borduren, of een vijftal verschillende kleuren te gebruiken doorheen het ontwerp. In de borduurgids worden de kleurcodes genoemd die in de voorbeelden werden gebruikt, maar het staat je uiteraard ook vrij om zelf je kleur(en) te kiezen!


Voor beginners in vrij borduren worden eerst de basistechnieken uitgelegd in de borduurgids, alsook de gebruikte borduursteken.
Gevorderden kunnen meteen de stekengids en de sectie ‘stap voor stap’ raadplegen, waarin ieder element van het patroon wordt uitgelicht. 


** Dit patroon is een digitale download, wat wil zeggen dat je het patroon na bevestiging van betaling ontvangt via mail en meteen kan afprinten of downloaden op computer, tablet …
** Er wordt geen fysiek product verstuurd. De borduurmaterialen voor dit project zijn niet inbegrepen.
** Gezien de aard van dit product (digitale download) is het herroepingsrecht hierop niet van toepassing (dus geen terugbetalingen of retours).