Voordeelset! Mandala I + II + III + IV – Borduurpatronen – DOWNLOAD

17,50

* Let op: Dit is een set van downloadbare borduurpatronen. Je krijgt geen fysiek product toegestuurd, enkel digitale files! *


In de digitale borduurpatronen van Stitchophelia wordt je doorheen een volledig borduurproject geloodst, maar maak je gebruik van je eigen borduurmaterialen.
Bij aankoop van dit specifiek product ontvang je vier mandala borduurpatronen: Mandala I, II, III en IV

Bij Mandala I en II (geel en roze op de foto) krijg je de keuze tussen een patroon van 10 of 15cm.
Mandala III en IV (blauw en rood op de foto) zijn patronen van 15cm.

Deze mandala borduurpatronen zijn ontworpen om in elk één kleur te worden geborduurd.
In de borduurgidsen worden enkele suggesties gegeven van welke kleuren je zou kunnen gebruiken, maar het staat je uiteraard ook vrij om zelf je kleur(en) te kiezen!


Voor beginners in vrij borduren worden eerst de basistechnieken uitgelegd in de borduurgids, alsook de gebruikte borduursteken.
Gevorderden kunnen meteen de stekengids en de sectie ‘stap voor stap’ raadplegen, waarin ieder element van het elk patroon wordt uitgelicht. 


** Dit patroon is een digitale download, wat wil zeggen dat je het patroon na bevestiging van betaling ontvangt via mail en meteen kan afprinten of downloaden op computer, tablet …
** Er wordt geen fysiek product verstuurd. De borduurmaterialen voor dit project zijn niet inbegrepen.
** Gezien de aard van dit product (digitale download) is het herroepingsrecht hierop niet van toepassing (dus geen terugbetalingen of retours).